Vårens nya böcker

Boktips - vårnyheter

Vi är några ur personalen som har valt ut några böcker vardera, böcker som kommer ut nu under våren och som vi tycker verkar extra intressanta. Boktipsen finns också som broschyr, Vårens nya böcker, och du kunde höra tipsen både i Gislöv och i Trelleborg.

Personalens vårboktips.

Här kan du reservera böckerna direkt. Logga in och klicka på bilden av boken så kommer du till sidan där du kan reservera.

Åsas tips

Åsa arbetar på Trelleborgs bibliotek och med inköp av medier till biblioteken i Trelleborg. Här kan du tal del av hennes tips ur vårens bokutgivning. 

Pernillas tips

Pernilla arbetar på Trelleborgs bibliotek med bland annat inköp av facklitteratur och väljer själv gärna att läsa om hälsa, träning, psykologi och som nybliven hundägare även hundböcker. Eftersom bokhögen gärna får vara just hög där hemma så ligger också ofta en och annan deckare på vänt. Här kan du ta del av hennes tips ur vårens bokutgivning.

Lindas tips

Linda arbetar på Trelleborgs bibliotek och på biblioteken i Anderslöv och Skegrie. Förutom barn- och ungdomsböcker läser hon gärna romaner och deckare, och sticker även emellan med en fackbok någon gång emellanåt och då gärna inom ämnet historia.

Johannas tips

Johanna arbetar på Anderslövs bibliotek och Trelleborgs bibliotek och med inköp av litteratur till biblioteket. Här kommer hennes tips ur vårens bokutgivning. 

Eriks tips

Erik som arbetar på barnavdelningen på Trelleborgs bibliotek och på Gislövs bibliotek tipsar här om några böcker som han ser fram mot ur vårens utgivning.

Anderslövs bibliotek

Anderslövs bibliotek


Trelleborgs bibliotek

Trelleborgs bibliotek


Gislövs bibliotek

Gislövs bibliotek