.

Sommarboken

Loggan till SommarbokenSommarboken 1 juni - 31 augusti

Bibliotekets sommarlästävling kommer också i år som både en barn- och en vuxenvariant. Precis som tidigare ska du vara med om du gillar böcker och vill dela med dig av din läsninng.

För barn

När du är i skolåldern kan du som vanligt vara med i bibliotekens lästävling Sommarboken.

1. Läs!

2. Skriv/rita om boken du läst på sommarbokenvimpeln.

3. Lämna in vimpeln på biblioteket.

4. När du lämnat din första vimpel får du ett deltagarkort. För varje vimpel du lämnar in får du ett klistermärke på deltagarkortet.

5. När du läst 7 böcker lämnar du in deltagarkortet och får en bok i present!

Alla som lämnar in minst ett fullt deltagarkort samt fått deltagarkortet påskrivet av vårdnadshavare deltar i utlottningen av tre surfplattor!

Sommarbokentävlingen är öppen för alla mellan 6 och 16 år. Den pågår mellan den 1 juni och 31 augusti. Vinnarna meddelas personligen.

...

Vimpel att skriva ut.

För vuxna

Tips på böcker att läsa.