Sommarboken

Sommarboken 1 juni - 31 augusti

För barn

När du är i skolåldern kan du som vanligt vara med i bibliotekens lästävling Sommarboken.

1. Läs!

2. Skriv/rita om boken du läst på sommarbokenvimpeln.

3. Lämna in vimpeln på biblioteket.

4. När du lämnat din första vimpel får du ett deltagarkort. För varje vimpel du lämnar in får du ett klistermärke på deltagarkortet.

5. När du läst 7 böcker lämnar du in deltagarkortet och får en bok i present!

Alla som lämnar in minst ett fullt deltagarkort samt fått deltagarkortet påskrivet av förälder deltar i utlottningen av tre surfplattor!

Sommarbokentävlingen är öppen för alla mellan 6 och 16 år. Den pågår mellan den 1 juni och 31 augusti. Vinnarna meddelas personligen.

...

Vimpel att skriva ut.

För vuxna

För några år sen kom sommarboken för vuxna och blev omedelbart en succé. Var med i år du också!

Du läser minst 5 böcker under juni, juli och augusti. Fyll i ett formulär på webben ELLER lämna ett pappersformulär i informationsdisken på ditt bibliotek. Har du lämnat minst 5 recensioner får du en bok och du kan få max 4 bokgåvor.

Böckerna du läser ska var vuxenböcker och genom att skicka in detta formulär godkänner du att biblioteket använder din recension anonymt.

Logga ut

Språk Språk