Aktuell information om bibliotekets arrangemang

Från och med tisdagen den 1 september 08:00 kan du köpa eller boka biljetter till höstens arrangemang genom att besöka biblioteket, skicka e-post till arrangemang.bibliotek@trelleborg.se eller ringa till 0410 – 73 31 87. Undanlagda biljetter hämtas ut senast en vecka innan arrangemanget.

Antal biljetter är begränsat. Vissa av arrangemangen kommer istället även att sändas digitalt och biljetter kommer att erbjudas till dessa.

Biljetterna till de digitala arrangemangen kommer att kosta 100 kronor i de fall arrangemanget kostar.

Du kan boka din biljett via mejl eller telefon men du måste komma till biblioteket för att hämta din biljett minst 1 vecka innan det digitala arrangemanget liksom med vanliga biljetter.

Länk till det digitala arrangemanget kommer att skickas ut ca 2 timmar innan. Vid tekniska problem innan föredraget ring telefonnummer 0410- 73 31 76.

...............................

Information om föredraget Sprickor i järnridån.

På grund av smittorisk (covid-19) har föredragshållaren Wilhelm Agrell valt att hålla föredraget via länk. Föredraget kommer att visas på biblioteket på utsatt datum och tid. Du som har biljett sedan tidigare är välkommen att lösa in denna mot en gratisbiljett och få pengarna tillbaka. Fri entré. Begränsat antal platser.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på 0410-733180 eller maila oss på bibliotek@trelleborg.se