Så lärde jag mig att älska min kropp - Så lärde jag mig att älska min kropp

Sommarboken för vuxna

 

För att vara med läser du minst 4 böcker under juni, juli och augusti. Sedan fyller du i ett formulär här på webbplatsen eller lämnar in pappersvarianten i informationsdisken på ditt bibliotek (i Trelleborg, Anderslöv, Gislöv eller på bokbussen). Du kan välja mellan att läsa skönlitteratur, biografier, facklitteratur och du kan självklart använda ljudböcker.


Har du lämnat minst fyra tips får du en bok och du kan få max 4 bokgåvor. Dina vinstböcker kan hämtas ut från och med den 12 september, klockan 16:00 på Trelleborgs bibliotek, då vi även bjuder på kaffe och fika.


Böckerna du läser ska vara avsedda för vuxna och genom att skicka in detta formulär godkänner du att biblioteket använder dina tips anonymt.

 

Till webbformuläret.

................................

Nedan hittar du tips på böcker att läsa. Tipsen kommer både från biblioteksbesökare och från personal på biblioteket.

Så lärde jag mig att älska min kropp
Visa titel Debug

Så lärde jag mig att älska min kropp

Fantastisk bok som alla borde läsa, oavsett kroppsform och tidigare erfarenheter. Det här är en väldigt välskriven bok om att inte vara nöjd och stundtals hata sin kropp, om att vara andra till lags och försöka passa in tills man själv håller på att gå sönder. Många värdefulla insikter utlovas.

Liknande titlar

Språk