angle-left Mitt inte så perfekta liv

Mitt inte så perfekta liv

Livet är inte perfekt, för någon, men alla vill att det ska se ut som att man har det. I denna bok får man en tankeställare då huvudpersonen vill att personerna i hennes liv ska tro att hennes Londonliv är helt perfekt, när det är allt annat än just det. Livet behöver inte vara perfekt för att vara underbart och därför vill jag rekommendera denna bok till just DIG, som känner att pressen blir lite för stor ibland. Släpp loss och instagramma den där bilden på röran i hemmet, eller den bilden som man tog när man varit ute i trädgården hela dagen och fått en riktig "bonna"-bränna som håller i sig hela sommaren, #mittintesåperfektaliv. Livet händer just nu, så häng inte upp er på att allt ska bli perfekt.