Sommarboken för vuxna

 

För att vara med läser du minst 4 böcker under juni, juli och augusti. Sedan fyller du i ett formulär här på webbplatsen eller lämnar in pappersvarianten i informationsdisken på ditt bibliotek (i Trelleborg, Anderslöv, Gislöv eller på bokbussen). Du kan välja mellan att läsa skönlitteratur, biografier, facklitteratur och du kan självklart använda ljudböcker.


Har du lämnat minst fyra tips får du en bok och du kan få max 4 bokgåvor. Dina vinstböcker kan hämtas ut från och med den 12 september, klockan 16:00 på Trelleborgs bibliotek, då vi även bjuder på kaffe och fika.


Böckerna du läser ska vara avsedda för vuxna och genom att skicka in detta formulär godkänner du att biblioteket använder dina tips anonymt.

 

Till webbformuläret.

................................

Nedan hittar du tips på böcker att läsa. Tipsen kommer både från biblioteksbesökare och från personal på biblioteket.

angle-left Mitt inte så perfekta liv
Visa bok Debug

Mitt inte så perfekta liv

Livet är inte perfekt, för någon, men alla vill att det ska se ut som att man har det. I denna bok får man en tankeställare då huvudpersonen vill att personerna i hennes liv ska tro att hennes Londonliv är helt perfekt, när det är allt annat än just det. Livet behöver inte vara perfekt för att vara underbart och därför vill jag rekommendera denna bok till just DIG, som känner att pressen blir lite för stor ibland. Släpp loss och instagramma den där bilden på röran i hemmet, eller den bilden som man tog när man varit ute i trädgården hela dagen och fått en riktig "bonna"-bränna som håller i sig hela sommaren, #mittintesåperfektaliv. Livet händer just nu, så häng inte upp er på att allt ska bli perfekt.

Liknande titlar

Språk

Trelleborgs bibliotek

Trelleborgs bibliotek

Anderslövs bibliotek

Anderslövs bibliotek

Gislövs bibliotek

Gislövs bibliotek

Bokbussen

Bokbussen