Medan mörkret faller - Medan mörkret faller

Sommarboken för vuxna

 

För att vara med läser du minst 4 böcker under juni, juli och augusti. Sedan fyller du i ett formulär här på webbplatsen eller lämnar in pappersvarianten i informationsdisken på ditt bibliotek (i Trelleborg, Anderslöv, Gislöv eller på bokbussen). Du kan välja mellan att läsa skönlitteratur, biografier, facklitteratur och du kan självklart använda ljudböcker.


Har du lämnat minst fyra tips får du en bok och du kan få max 4 bokgåvor. Dina vinstböcker kan hämtas ut från och med den 12 september, klockan 16:00 på Trelleborgs bibliotek, då vi även bjuder på kaffe och fika.


Böckerna du läser ska vara avsedda för vuxna och genom att skicka in detta formulär godkänner du att biblioteket använder dina tips anonymt.

 

Till webbformuläret.

................................

Nedan hittar du tips på böcker att läsa. Tipsen kommer både från biblioteksbesökare och från personal på biblioteket.

Medan mörkret faller
Visa titel Debug

Medan mörkret faller

Är du vuxen och gillar spänning så ska du läsa den här boken. Handlingen är satt till 30-talets Sverige - mitt i debatten om steriliseringslagen och en tilltagande osäkerhet i samhället med nazismens frammarsch i Tyskland.

Ett otäckt och utstuderat mord leder vidare till fler mord och den lite annorlunda polisen Carl får ansvaret att reda ut det hela. Det är spännande. Men det är lika mycket en god historielektion för den som vill få en känsla för de stämningar som människor upplevde under 30-talet.

Mycket läsvärd! Och det finns sedan två böcker till...

Liknande titlar

Språk