Hemligheternas skafferi - Hemligheternas skafferi

Sommarboken för vuxna

 

För att vara med läser du minst 4 böcker under juni, juli och augusti. Sedan fyller du i ett formulär här på webbplatsen eller lämnar in pappersvarianten i informationsdisken på ditt bibliotek (i Trelleborg, Anderslöv, Gislöv eller på bokbussen). Du kan välja mellan att läsa skönlitteratur, biografier, facklitteratur och du kan självklart använda ljudböcker.


Har du lämnat minst fyra tips får du en bok och du kan få max 4 bokgåvor. Dina vinstböcker kan hämtas ut från och med den 12 september, klockan 16:00 på Trelleborgs bibliotek, då vi även bjuder på kaffe och fika.


Böckerna du läser ska vara avsedda för vuxna och genom att skicka in detta formulär godkänner du att biblioteket använder dina tips anonymt.

 

Till webbformuläret.

................................

Nedan hittar du tips på böcker att läsa. Tipsen kommer både från biblioteksbesökare och från personal på biblioteket.

Hemligheternas skafferi
Visa titel Debug

Hemligheternas skafferi

En bra bok till alla......

 

Hade svårt med boken inledningsvis kanske var det kvinnans sjukdom som kom för nära oss kvinnor. Men efter ett par kapitel var jag fast. Boken är en pärla i sin handling. Kände stundtals att jag var en betraktare i historien. Gick på Vens vackra backar och tittade in i stugan där en del av handlingen utspelar sig.

Boken ska läsas i ett tempo där varje mening får sin genomslagskraft.

Boken väger endast cirka 180 gram och är perfekt att ta med på resan.

Liknande titlar

Språk