Folk med ångest - Folk med ångest

Sommarboken för vuxna

 

För att vara med läser du minst 4 böcker under juni, juli och augusti. Sedan fyller du i ett formulär här på webbplatsen eller lämnar in pappersvarianten i informationsdisken på ditt bibliotek (i Trelleborg, Anderslöv, Gislöv eller på bokbussen). Du kan välja mellan att läsa skönlitteratur, biografier, facklitteratur och du kan självklart använda ljudböcker.


Har du lämnat minst fyra tips får du en bok och du kan få max 4 bokgåvor. Dina vinstböcker kan hämtas ut från och med den 12 september, klockan 16:00 på Trelleborgs bibliotek, då vi även bjuder på kaffe och fika.


Böckerna du läser ska vara avsedda för vuxna och genom att skicka in detta formulär godkänner du att biblioteket använder dina tips anonymt.

 

Till webbformuläret.

................................

Nedan hittar du tips på böcker att läsa. Tipsen kommer både från biblioteksbesökare och från personal på biblioteket.

Folk med ångest
Visa titel Debug

Folk med ångest

Författaren har lyckats skriva en underhållande och humoristisk bok med folk som lider av ångest, men utan att förlöjliga eller förminska. Boken är väldigt välskriven och berättelsen så finurligt uppbyggd att det stundtals gäller att hålla tungan rätt i mun. Ett måste att läsa för alla som gillade "En man som heter Ove".

Liknande titlar

Språk