Familjereceptet - Familjereceptet

Sommarboken för vuxna

 

För att vara med läser du minst 4 böcker under juni, juli och augusti. Sedan fyller du i ett formulär här på webbplatsen eller lämnar in pappersvarianten i informationsdisken på ditt bibliotek (i Trelleborg, Anderslöv, Gislöv eller på bokbussen). Du kan välja mellan att läsa skönlitteratur, biografier, facklitteratur och du kan självklart använda ljudböcker.


Har du lämnat minst fyra tips får du en bok och du kan få max 4 bokgåvor. Dina vinstböcker kan hämtas ut från och med den 12 september, klockan 16:00 på Trelleborgs bibliotek, då vi även bjuder på kaffe och fika.


Böckerna du läser ska vara avsedda för vuxna och genom att skicka in detta formulär godkänner du att biblioteket använder dina tips anonymt.

 

Till webbformuläret.

................................

Nedan hittar du tips på böcker att läsa. Tipsen kommer både från biblioteksbesökare och från personal på biblioteket.

Familjereceptet
Visa titel Debug

Familjereceptet

En välskriven historia som hoppar mellan 1940-talets krigstid och nutid. Författaren skildrar en del av personerna både i dåtid och nutid. Det går inte att på förhand gissa hur det ska sluta. Mycket intressanta twister. Den handlar om familjerelationer, andra världskriget, barn som förlorar sina föräldrar, sylt, matlagning och att hitta sig själv. Läs den.

Liknande titlar

Språk