Det som göms i snö - Det som göms i snö

Sommarboken för vuxna

 

För att vara med läser du minst 4 böcker under juni, juli och augusti. Sedan fyller du i ett formulär här på webbplatsen eller lämnar in pappersvarianten i informationsdisken på ditt bibliotek (i Trelleborg, Anderslöv, Gislöv eller på bokbussen). Du kan välja mellan att läsa skönlitteratur, biografier, facklitteratur och du kan självklart använda ljudböcker.


Har du lämnat minst fyra tips får du en bok och du kan få max 4 bokgåvor. Dina vinstböcker kan hämtas ut från och med den 12 september, klockan 16:00 på Trelleborgs bibliotek, då vi även bjuder på kaffe och fika.


Böckerna du läser ska vara avsedda för vuxna och genom att skicka in detta formulär godkänner du att biblioteket använder dina tips anonymt.

 

Till webbformuläret.

................................

Nedan hittar du tips på böcker att läsa. Tipsen kommer både från biblioteksbesökare och från personal på biblioteket.

Det som göms i snö
Visa titel Debug

Det som göms i snö

En spännande bok med väl beskrivna karaktärer. Bra beskrivna miljöer som fångar läsaren. Händelser som följer varandra och knyts ihop på ett bra sätt. Ett litet barn som försvinner bidrar till intensiv läsning. Rekommenderas till de som vill ha spänning utan hemskheter på den högsta nivån.

Liknande titlar

Språk