Galleriet - utställningar

Galleriet 2021

I Galleriet på Trelleborgs bibliotek kan du se utställningar av alla sorters konstverk och i en massa olika tekniker de flesta av lokala konstnärer.

Galleriet

Utställningar 2021

Juni - Tavlor av Malou Gamborn

............................................................

.

Bokningsformulär

Bokning av bibliotekets galleri för utställning av konst, fyll i bokningsförfrågan så kontaktar vi dig.

.

Regler för Galleriet

Utställaren själv hänger upp och tar ner sin utställning, ordnar ev. vernissage, kontakt med press och skapande av affischer o.dyl. Galleriet är utrustat med galleriskena, linor och krokar som är det som ska användas vid utställning.

Trelleborgs bibliotek tar inget ansvar (ekonomiskt eller annorstädes) för det som ställs ut.

Vi förmedlar inte heller någon försäljning, men det är fritt fram för utställaren att låta sina kontaktuppgifter eller prislista finnas i samband med utställningen, hängande i ram eller liggande på bord i galleriet i anslutning till utställningen. Prislappar och kontaktinformation får ej sättas direkt på väggarna vid konstverken.

Det är kostnadsfritt att ställa ut.

Inget kränkande material får ställas ut.

Trelleborgs bibliotek upplåter ytan och marknadsför utställningen på vår hemsida och på våra bibliotek utifrån det material vi får från utställaren.

........

Utställningsperiod en månad. Period bokas via Bokningsformuläret ovan, eller kontakt med informationsdisken på Trelleborgs bibliotek  via bibliotek@trelleborg.se eller 0410-73 31 80. Vi skickar din förfrågan vidare till berörd personal som kontaktar dig.

Språk